Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 25 Februarie 2020 - 10428 vizitatori azi
James Hyslop, directorul BERD Romania in vizita la Bistrita

Primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu, a primit joi, 6 iunie  2013, vizita domnului James Hyslop, directorul pentru Romania a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD). Vizita la Bistrita a reprezentantului BERD se inscrie demersului de a identifica domenii si posibilitati de finantare pentru agentii economici din Romania. Dupa intalniri cu reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Bistrita Nasaud si reprezentati ai agentilor economici din judet, domnul James Hyslop a discutat cu primarul Ovidiu Teodor Cretu pe marginea principalelor proiecte de dezvoltare a municipalitatii.

Primarul municipiului Bistrita a facut o trecere in revista a celor mai importante proiecte aflate pe agenda municipalitatii care ar putea beneficia de finantare din partea BERD: reabilitarea centrului istoric, a axelor, Parcul Industrial Bistrita Sud, cresterea eficientei energetice a cladirilor din municipiu precum si realizarea Complexul turistic si de agrement "Wondeland".

Directorul pentru Romania a BERD, a apreciat aceste proiecte ale primariei drept interesante si cu reale sanse de a fi finantate de institutia financiara pe care o reprezinta, discutiile punctuale, care sa stabileasca detaliile unei posibile colaborari, urmand sa aiba loc in perioada urmatoare intre specialistii celor doua institutii.

 

29.05.2013

 

 

0 comentarii1967 vizualizări06 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0