Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 08 Iulie 2020 - 9198 vizitatori azi
Locuri de munca pentru educatoare in Germania.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud a primit o oferta de munca pentru 25 de posturi de educatoare in Stuttgart, Germania. Posturile sunt oferite de Biroul pentru Tineret din Stuttgart care a delegat Asociatia Internationala pentru Tineret (Verein fur Internationalae Jugendarbeit - vij) sa recruteze educatoare vorbitoare de limba germana la nivel C1 pentru cele 186 de centre si gradinite din Stuttgart.

Candidatele care au deja calificarea recunoscuta si vorbesc perfect limba germana vor fi angajate direct ca educatoare, cu un salariu de 2.300 € brut/luna (aprox. 1.600 € net/luna). Candidatele care au  lucrat deja in gradinite sau au pedagogie speciala si vorbesc limba germana la nivelul C1, dar care nu vor primi direct o recunoastere a calificarii, vor fi incadrate ca ajutor in gradinite (KITA) si vor primi un salariu de 1.800 € brut/luna (1.300 € net/luna).

Toate candidatele, indiferent daca au sau nu au calificarea recunoscuta, vor urma, in primul an, un curs de adaptare dupa modelul educational din Germania. In primul an, toate persoanele selectate vor locui in aceeasi cladire, urmand ca, dupa aceasta perioada, fiecare persoana sa primeasca sprijin pentru gasirea unei locuinte de inchiriat, in functie de locul de munca. Cheltuielile de transport, atat in Romania pentru interviuri, cat si transportul catre Germania sunt finantate de catre Asociatia Internationala pentru Tineret. Se ofera consiliere de integrare in primul an, consiliere in limba romana in situatia aparitiei unor conflicte, perfectionare didactica in functie de activitate, un loc de munca variat, creative, siguranta pregatirii profesionale.

Mod de aplicare: Se transmite CV - ul model Europass in limba germana insotit de diplomele de studii si de limba germana la adresa de mail: simo@vij-stuttgart.de.

Termen limita pentru aplicare: 30.06.2013


Director Executiv, RAPAN OTILIA

  Intocmit, PREDA ADINA - consilier EURES.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2030 vizualizări26 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0