Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 08 Iulie 2020 - 7036 vizitatori azi
Campionatul National de Atelaje.

Mesajul prefectului Ioan Tintean, cu ocazia deschiderii "Campionatului National de Atelaje", organizat la Herghelia Beclean, in perioada 28-30 iunie 2013.

            Imi aduc aminte ca odata cu preluarea Hergheliei Beclean de catre Directia Silvica, s-au depus eforturi sustinute de a pune bazele si de a organiza un concurs hipic de atelaje de nivel international.

            Iata ca astazi, nu numai ca avem o herghelie de top la Beclean, care ofera servicii dintre cele mai diverse, de la consultanta de specialitate, la cursuri de echitatie sau activitati de agrement, ci avem un concurs de atelaje de inalta clasa, ajuns in acest an, la a VII-a editie consecutiva.

            Toate acestea au fost posibile doar datorita abnegatiei de care au dat dovada cei care lucreaza la Herghelia Beclean, a dedicarii si dragostei lor admirabile pentru cai si pentru natura, dragoste care s-a rasfrant si asupra bistritenilor care vin, de la an la an in numar tot mai mare, pentru a surprinde calitati etalate in cadrul acestei competitii sportive.

            Herghelia Beclean, cu tot ceea ce inseamna aceasta, a devenit un punct de referinta pe harta turistica a zonei Becleanului si implicit, pe cea a judetului Bistrita-Nasaud.

            Ii felicit pe toti cei care au facut posibil acest lucru - Regia Nationala a Padurilor ROMSILVA, Directia Silvica Bistrita-Nasaud, Primaria orasului Beclean, Federatia Ecvestra Romana - competitia de atelaje fiind, nu cred ca gresesc, cea mai spectaculoasa si mai eleganta ramura a sporturilor ecvestre.

            In calitate de prefect si membru de onoare al comitetului acestei competitii, le doresc tuturor concurentilor mult succes, le urez sa se simta cat mai bine la Herghelia Beclean si sa revina cat mai curand in frumosul nostru judet.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2198 vizualizări28 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0