Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 25 Februarie 2020 - 1460 vizitatori azi
Delegatie din Elvetia in vizita la Institutia Prefectului B-N, la inceputul lunii iulie.

Ioan Tintean, in calitate de prefect al judetului Bistrita-Nasaud, a trimis o invitatie reprezentantilor elvetieni ai Asociatiei de Prietenie Monthey-Telciu, cu scopul de a-i felicita pentru actiunile intreprinse, dar si pentru a pune bazele unei colaborari mult consolidate, in perioada care urmeaza. Asadar, in intervalul 5-7 iulie, o delegatie formata din 5 persoane - Christian Schroeter ( presedinte ), Regis Cettou ( vicepresedinte ), Nathalie Dupont ( secretar ), Rodica Berdat ( membru OVR Suisse ) si Gilles Borgeaud ( viceprimarul Primariei Monthey ) - se va afla in Romania, urmand sa viziteze Palatul Administrativ vineri, 5 iulie, de la ora 12:00.

             Infiintata in anul 1991, Asociatia Monthey-Telciu, reprezentata la nivelul comunei bistritene de catre dl. dr. Pavel Vila, a demonstrat pe parcursul timpului ca deschiderea si consecventa, reprezinta calitati esentiale in drumul spre concretizarea activitatilor propuse. Astazi, in urma efortului lor, comuna Telciu are in implementare un proiect gandit in detaliu, pentru dezvoltarea zonei turistice si sprijinirea unor investitii pentru valorificarea produselor agroalimentare din zona.

             Consideram ca astfel de initiative, nu sunt doar oportune, ci reprezinta un exemplu de urmat. Pe acest considerent, ne vom ingriji ca toate unitatile administrative din judet implicate, prin reprezentantii lor, sa ofere Asociatiei Monthey-Telciu sprijinul cuvenit.

 Biroul de presa.

.

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2597 vizualizări29 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0