Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Iunie 2020 - 4808 vizitatori azi
BURSA ESTIVALA A LOCURILOR DE MUNCA

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita-Nasaud a organizat in data de 26 iulie 2013, incepand cu ora 10.00, Bursa estivala a locurilor de munca.

Bursa estivala a locurilor de munca se adreseaza tuturor persoanelor care in momentul de fata sunt in cautarea unui loc de munca, dar scopul nostru principal, este de a pune in contact direct angajatorii care la aceasta data au locuri de munca vacante cu proaspetii absolventi ai diferitelor forme de invatamant care vin sa se inregistreze la AJOFM ca persoane in cautare de loc de munca. Totodata prin aceasta actiune dorim sa luam pulsul pietei muncii in perspectiva pregatirii si organizarii in luna septembrie a bursei locurilor de munca pentru absolventi.

Pentru aceasta bursa au confirmat participarea un numar de 35 de agenti economici care ofera 394 locuri de munca vacante pe urmatoarele domenii:

-          Restaurante si alte servicii de alimentatie;

-          Comert cu amanuntul;

-          Activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensie;

-          Fabricarea echipamentelor electrice;

-          Industria constructiilor de masini;

-          Constructii;

-          Industria usoara;

-          Industria alimentara;

-          Industria maselor plastice;

Pentru studii superioare oferta cuprinde 12 locuri de munca pe urmatoarele meserii: inginer mecanic, proiectant inginer mecanic, inginer electrotehnic, economist, detectiv, director agentie de asigurari.

Pentru studii medii si profesionale oferta cuprinde 382 locuri de munca pe urmatoarele meserii: secretara, lucrator comercial ,magaziner, ospatar, barman, bucatar, confectioner tricotaje, croitor, lacatus mecanic, sudor, strungar, frezor, operator la masini cu comanda numerica, electrician, mecanic, tamplar, zidar, faiantar, tencuitor, instalator, fierar betonist, operator prelucrare mase plastice, muncitor necalificat.

Rezultate: La aceasta bursa au participat 400 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Numarul de persoane selectate in vederea incadrarii in munca a fost de 79  persoane.

 

 

 

 

Director Executiv,

 

RAPAN OTILIA

0 comentarii1953 vizualizări27 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0