Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Prefectul Ioan Tintean, vizitat de noua conducere a firmei Leoni.

Prefectul Ioan Tintean a primit in dupa-masa zilei de miercuri, 31 iulie 2013, vizita conducerii firmei Leoni Bistrita, in noua sa formula - Marius Cotor in calitate de Managing Director si Daniel Denes, manager al Departamentului de Resurse Umane - la discutii luand parte si dl. Vasile Bar, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

             Scopul intrevederii a fost, in principal, acela de prezentare a noii echipe care va raspunde de organizarea activitatii firmei Leoni la Bistrita si de a face cunoscute, conducerii judetului, intentiile generale de dezvoltare, in perioada imediat urmatoare.

 

            Ioan Tintean a tinut sa precizeze, inca de la inceputul intalnirii, faptul ca Leoni este o firma cu care se mandreste ori de cate ori are ocazia si ca usa institutiei pe care o reprezinta este deschisa oricand, pentru a veni in intampinarea eventualelor disfunctionalitati. "Leoni este, categoric, o  firma de excelenta, in primul rand prin prisma nivelului de absorbtie a fortei de munca, dar si din perspectiva muncii de calitate care se desfasoara aici.  Performanta constituie, cu certitudine, elementul definitor pentru toata echipa.. Ma bucur mult sa observ ca Leoni Bistrita are la conducere  un manager bistritean  tanar si performant, ceea ce confirma ca suntem credibili si avem un potential solid de dezvoltare locala".

 

            Noul director, dl. Marius Cotor, a afirmat ca in cel mai scurt timp posibil, cladirea fabricii Leoni de la Bistrita se va extinde, iar in urmatorii doi ani se va investi major in echipamente. Dupa realizarea acestor obiective, necesarul fortei de munca va fi in crestere. Printre inconveniente, a fost mentionata problema accesului greoi dinspre drumul de centura spre fabrica, in special la orele de varf, dar si tergiversarile generate de unele prevederi legislative.

 

 

 

            Prefectul Ioan Tintean i-a asigurat pe cei prezenti ca, fiind la baza economist, intelege foarte bine aceste nemultumiri si isi va oferi tot sprijinul, in masura in care resortul Institutiei Prefectului ii permite, pentru ameliorarea neajunsurilor.

 

            Intalnirea s-a incheiat printr-o invitatie din partea d-lui Marius Cotor, adresata prefectului, de a vizita fabrica Leoni si de a discuta in detaliu problemele, la fata locului.

 

 

 

Cancelaria Prefectului

 

           

 

0 comentarii3010 vizualizări01 august 2013




rss 2.0
rss 2.0