Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Iunie 2020 - 3666 vizitatori azi
Avertisment: Nu practicati scaldatul in zonele neamenajate!

Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa face un apel populatiei sa evite scaldatul in zonele neamenajate. Zonele naturale amenajate pentru imbaiere, definite si identificate prin legislatia in vigoare, reprezinta intinderi de apa in care se practica imbaierea sau inotul, precum si portiunea de teren invecinata acestora. Astfel, zonele de imbaiere declarate la nivel national in momentul actual sunt cantonate numai pe litoralul romanesc.

 De asemenea, legislatia specifica posibilitatea existentei zonelor naturale pentru imbaiere, utilizate conform traditiei si in functie de conditiile climatice existente local, de catre un numar mai mare de 150 de persoane pe zi in timpul sezonului de imbaiere. Aceste zone sunt identificate doar de catre autoritatea de sanatate publica teritoriala si amenajate numai in conditiile autorizarii sanitare, prin parcurgerea procedurii de evaluare. Pana in prezent, in spatiul hidrografic Somes-Tisa nu au fost desemnate astfel de zone.

 

Biroul de presa al Administratiei Bazinale de Apa Somes-Tisa.

 

 

 

0 comentarii2030 vizualizări09 august 2013
rss 2.0
rss 2.0