Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 08 Iulie 2020 - 8830 vizitatori azi
Sustinere financiara pentru clubului FOR YOU BISTRITA.

Catre Primaria Municipiului Bistrita, Domnului Primar Ovidiu Cretu,Consiliului Local al municipiului Bistrita. Clubul Sportiv FOR YOU BISTRITA,  este singurul club de baschet afiliat la Federatia Romana de Baschet cu participare anuala la competiile de juniori organizate la nivel national. In toti acesti ani numarul celor care practica baschetul a crescut permanent iar tot mai  multi juniori au reusit sa se evidentieze in participarile la competitii.  Infiintarea unei echipe de seniori si dezvoltarea acesteia ar fi  principala componenta pentru promovarea si dezvoltarea acestui sport la nivel de municipiu Bistrita.

Baschetul a mai fost promovat in anul competitional 2008-2009 si a fost un real succes prin evolutia echipei si din punct de vedere al participarii bistritenilor la meciurile echipei care a evoluat in divizia B. Din lipsa de fonduri activitatea echipei nu a putut fi continuata. Acum Bistrita are o serie de jucatori, altadata juniori, astazi seniori care formeaza o echipa si care poate evolua in divizia B, urmand ca in 2-3 ani in functie de sustinerea financiara, implicarea unor sponsori,  sa se reuseasca promovarea in prima liga. In Transilvania, baschetul s-a dezvoltat foarte mult , aproape toate orasele resedinta de judet si nu numai, au echipe performante. Cluj-Napoca,Targu Mures, Miercurea Ciuc, Medias, Sibiu, Oradea Timisoara au echipe in prima liga, iar Brasov, Sfantu Gheorghe, Arad au echipe in liga a 2-a. Bistrita, prin sustinerea Primariei Bistrita poate sa-si creeze propria echipa, iar baschetul,sa fie o adevarata miscare sportiva, in special in randul copiilor si tinerilor.

In baza unei colaborari multianuale clubul incepand din anul 2014 isi va fixa obiective de performanta care in final vizeaza participarea lin prima liga nationala.

Avand in vedere solicitarea clubului FOR YOU BISTRITA si cele prezentate mai sus, sustin si propun sustinerea financiara a clubului pentru participarea in competitia nationala de baschet in liga a 2-a.

 Alin Seserman - Consilier local.

 

 

Expunere de motive pentru proiectul ce prevede sustinerea financiara a Asociatiei Club Sportiv ELP pentru anul 2013

 Asociatia Club Sportiv Tenis ELP este singurul club de tenis de camp din judetul Bistrita-Nasaud care an de an din resurse proprii si-a mentinut si dezvoltat activitatea. In ultimii ani o serie de juniori au reusit sa intre in categoria celor mai buni jucatori din tara, iar din acest an unul dintre ei se situeaza in lista celor mai buni jucatori la nivel de seniori. Participarea la turneele nationale din ultimii ani a implicat  costuri foarte mari sustinute din resursele clubului  si de catre parintii copiilor, insa in acest moment sumele sunt insuficiente pentru a continua activitatea de performanta.In acest context, pentru a da o sansa reala copiilor bistriteni care sunt foarte aproape de performanta la nivel national si european, este necerara o  sustinere financiara suplimentara  pentru acest sfarsit de sezon.

In momentul de fata clubul are  un numar foarte mare de copii si juniori care fac pregatire zilnica iar in acest an au participat la mai multe turnee de tenis sub egida Federatiei Romane de Tenis urmand sa participe la alte turnee importante cotate foarte bine cum sunt cele de la Cluj, Bucuresti, Medias, Bals. La Sibiu turneul ce urmeaza a fi organizat are premii in valoare totala de 75 000 euro, unde Bistrita va fi reprezentata de jucatorul Dan Dumitrascu. Pentru prima data Bistrita se poate mandri cu acest jucator care la  doar 16 ani a aparut si figureaza in continuare in  clasamentul ATP World Tour, deci intre cei mai buni tenismeni din lume.

Avand in vedere solicitarea Asociatei Club Sportiv ELP si cele prezentate mai sus sustin si propun alocarea sumei de 30 000 lei pentru sustinerea activitatii pe anul 2013.

 

Alin Seserman,

Consilier local.

 

 

 

 

0 comentarii2142 vizualizări14 august 2013
rss 2.0
rss 2.0