Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 05 August 2020 - 19598 vizitatori azi
Vineri de la ora 17.oo, se deschide "Oraselul Copiilor".
Incepand de vineri, cei mici, insotiti de parinti sau de bunici, se pot bucura de "Oraselul Copiilor". Amenajat pe pietonalul Liviu Rebreanu, pe perioada sarbatorilor de iarna "Oraselul Copiilor" le propune celor mici plimbari cu trenuletul, locuri de joaca, dar si spatii de alimentatie publica.
De la ora 17, primarul municipiului Bistrita, va apasa butonul care va porni iluminatul festiv in zona centrala a orasului, iar in continuare, pe scena special amenajata, va avea loc un concert de colinde, sustinut de grupul de colindatori ai Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc".
Concerte de colinde vor avea loc in perioada 9 - 23 decembrie 2010, in fiecare seara, intre orele 17 -18, recitalurile fiind sustinute de Grupul de colindatori ai Centrului Cultural Municipal, Fanfara Municipiului Bistrita, Corala "Andrei Muresanu", Corul de camera "Appasionata", elevi ai Scolii Speciale "Sfanta Maria", Ansamblul folcloric " Tiblesul" din Spermezeu, Corul Bisericii Romano - Catolice, Ansamblul "Doinita" al Cercului militar Bistrita, Ansamblul «Bargaul» din Susenii - Bargaului, Ansamblul "Doruletul" de la Palatul Elevilor Bistrita.
In seara de 31 decembrie, municipalitatea va marca trecerea dintre ani cu un foc de artificii si ii va invita pe cei care aleg sa petreaca cateva ore langa bradul de pe pietonal la un concert surpriza.
 
0 comentarii2282 vizualizări09 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0