Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sindicate Miercuri 23 Septembrie 2020 - 16158 vizitatori azi
"Ce va spunem noi de un an de zile..."

Prin noua Lege a sistemului unitar de pensii, noi nu mai suntem militari in rezerva, ci "ASISTATI". Cu alte cuvinte, ni s-a sters trecutul si am devenit un fel de pomanagii ai statului. In Romania se aplica un principiu inexistent - acela al retroactivitatii legii.

Actiunea de pacalire a rezervistilor, sa-si ceara ei insisi anularea vechilor decizii pentru a clama, ulterior, ca nu este vorba de incalcarea Art. 15 din Constitutie si a legislatiei europene, ci despre democratie (Voi ati cerut, noi v-am facut pe plac), a esuat. Doar 6.957 de cadre MAI in rezerva, din 66.528, au cerut recalcularea. Cu recalculare sau fara si la MAI ca si la Armata, pensiile se stabilesc in urma anularii statutului nostru de militar in trecut, din burta, in baza unei legi deja abrogata si care nu ne privea: Legea 19/2000.

Mai grav este ca, in baza unor adeverinte de venit, care constituie fals, uz de fals, uzurpare de calitate si abuz in serviciu si a unor decizii de pensii ai caror semnatari se fac vinovati de aceleasi delicte, actiunea s-a desfasurat si se desfasoara ca si la MApN, in conditiile existentei unor hotarari judecatoresti privind suspendarea/anularea HG 735/2010.

Intrucat noi ne aparam statutul de militar si nu cuantumul, Constitutia si nu vointa tiranului, legislatia, recomandarile si jurisprudenta europeana, nu aberatiile santajabililor de la Curtea Constitutionala, este limpede ca-i vom da in judecata si pe emitentii falsurilor numite «adeverinte de venit» si pe emitentii noilor decizii de pensii.

Comunicatul de presa al MAI ne vine, insa ca o manusa pe fondul deschiderii urmaririi penale de catre Procurorul General impotriva domnului Corneliu Vadim Tudor, pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Din acest moment, il putem da in judecata pe domnul Traian Igas si putem cere declansarea urmaririi penale, ca si in cazul doamnei Gl. Maria Lupu, pentru nerespectarea a doua hotarari judecatoresti ale Curtii de Apel Cluj, privind suspendare/anularea HG 735/2010, sentinte definitive si executorii. Vom rezerva aceeasi soarta si domnului Gabriel Oprea, intrucat, in locul domniei sale s-a pronuntat, indicandu-l ca vinovat pentru toate aberatiile legiferate despre pensiile militare, domnul presedinte Traian Basescu. Pe domnul Basescu il vom chema la bara ca martor impotriva domnului Oprea, inclusiv pentru minciuna, ca pensiile sub 30 de milioana nu vor scadea. Aceasta este utilizata de aproape un an pentru a masca un alt angajament pronuntat de gongoricul ministru al Apararii Nationale cu exact un an in urma: "Daca o singura pensie militara va scadea, imi dau demisia". Acum, individul are dreptate - nici o pensie militara nu va scadea, pentru ca nu mai exista pensii militare. Vor scadea pensiile aproape tuturor fostilor militari, deveniti, peste noapte, ASISTATI. Cu exceptia catorva zeci de slugi sau indivizi alesi ca exemple, ale caror pensii vor creste din burta pentru ca noi, "stupid people" sa urmam exemplul: " - Vedeti, celor care au depus primii cereri de recalculare, le-au crescut pensiile (adica pensiile declarate nesimtite timp de un an de zile, in cadrul razboiului de imagine declansat impotriva noastra, la o medie de 14,5  milioane, vor deveni simtite la 30 de milioane)! Daca sunteti cuminti si faceti ce va spunem, pensiile voastre "recalculate" ilegal, pe baza salariului mediu, vor creste in urmatorii 3, 5, 10, 100 de ani. Asta daca nu cumva, intre timp, va scadea punctul de pensie. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, o buna parte dintre voi, veti avea bunul simt sa crapati, intre timp, adica, pardon, "sa parasiti pe cale naturala, sistemul"!

Suntem informati ca si la Interne, ca si la Armata, ca si la STS, exista gansaci disciplinati care ne acuza de lipsa de onoare si hoti care striga "Hotii"! Ii asiguram ca vom rezista tuturor presiunilor, santajelor si atacurilor de imagine si ca ne-am facut un scop in viata din a le tara idolii in justitie si a-i vedea sfarsind in puscarii, pentru inalta tradare, genocid, subminarea economiei nationale, talharie la drumul mare si incalcarea, atat a Constitutiei Romaniei, cat si a normelor, prevederilor, recomandarilor legislatiei europene si a tuturor principiilor de drept international.

Batalia abia acum incepe! Ii asteptam alaturi de noi, in continuare, pe masura ce se trezesc, pe toti militarii cinstiti si patrioti. Datoria noastra este sa salvam, ceea ce se mai poate, pentru noi si generatiile viitoare, dintr-o tara ocupata, jefuita ca in codru si practic, distrusa.

 

Honor et Patria! Vae victis!

 

Presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate,

Col.  (r) dr. Mircea DOGARU

0 comentarii2793 vizualizări06 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0