Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sindicate Marti 22 Septembrie 2020 - 23374 vizitatori azi
APEL CATRE CETATENII JUDETULUI BISTRITA-NASAUD.

Daca aveti un angajator care in fiecare zi se uita chioras la voi, care in fiecare zi nu stie cum sa scape mai repede de voi, indiferent ca faceti bine sau rau, va invitam sa fiti alaturi de noi.

Daca sunteti un salariat bugetar care anul trecut ati beneficiat de "generozitatea" Guvernului Boc si ati pierdut sume importante de bani, sa stiti ca anul acesta, pentru voi, prin modificarea Codului Muncii s-au eliminat orice mecanisme de protectie in caz de disponibilizare colectiva.

 Avand in vedere faptul ca Guvernul Boc anunta 18.000 de disponibilizati in Politie si zeci de mii de disponibilizati in sectorul public in acest an - un angajament politic pe care si l-au luat si care este cuprins inclusiv in planul lor de bataie sustinut si de bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pentru anul in curs - neavand niciun fel de regula care sa guverneze o evaluare corecta a calitatilor voastre profesionale, veti pierde si ultima sansa de a va apara locul de munca.

 Daca anul trecut v-a fost frica si nu ati vrut sa iesiti in actiuni sindicale, acum nu mai aveti nimic de pierdut pentru ca in institutiile bugetare nu vor ramane decat clientii politici, cei care isi vor pleca coloana vertebrala in fata sefului lor, vor ramane cei care vor accepta dispozitiile, ordinele date de conducatorii institutiilor bugetare respective. Se va consolida un stat cu institutii clientelare"

 

Dumitru Costin, presedinte BNS

 

0 comentarii2184 vizualizări11 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0