Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sindicate Luni 23 Septembrie 2019 - 8568 vizitatori azi
A 5-a victorie a SCMD!

 Catre toti cei interesati, membri sau nu ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate. (SCMD)  Reamintim tuturor celor interesati ca SCMD nu ataca in justitie, la ora actuala, (contrar borsului de partid pe care il mananca, indeosebi, oficialii M.Ap.N.) o  Hotarare de Guvern (HG 735/2010) lichidata inca de la 28.09.2010, ci consecintele ei: deciziile de pensie recalculata, emise si primite sau nu de "fostele cadre MILITARE", in perioada 20.12.2010 - 07.01.2011 (unii au primit o decizie - ""recalculata"" pe baza salariului mediu, altii doua - a doua ""recalculata"" pe ""algoritm"", altii trei - a treia fiind in urma contestarii personale, altii nici una, in special cei de la SRI.) 

 

Aceste decizii fiind emise ilegal pe perioada de suspendare, sunt nule de drept. Ele, insa, constituie obiectul "revizuirii" de catre OUG 1/2011. OUG 1 este, asadar, o noua mare ticalosie a Puterii, care incearca sa dea certificat de legalitate unei ilegalitati. Contrar ordinului primit, in ziua de 07.02.2011, laBucuresti, de a solutiona "litigiile" pe rol… prin "retinerea lipsei de obiect", deoarece HG 735 a fost abrogata, multi judecatori dovedesc profesionalism, curaj si constiinta.

Patru complete de judecata au decis ca avem dreptate, admitand, pe pasul 1 a, ca deciziile de pensii recalculate sunt nule de drept. Deci, implicit, ca OUG 1/2011, pe care hotii de partid si de stat portocalii, vor sa o transforme in lege in aceste zile, este fara obiect, pentru ca nu poate sa revizuiasca ceva ce nu exista.

Cele patru victorii au fost obtinute la Alexandria (2), Turnu Severin (1),Constanta (1). 

 

Sambata (09.04.2011) dimineata s-a pronuntat in favoarea noastra, tot in sensul nulitatii deciziilor pe care gasca Boc vrea sa le revizuiasca, si completul de judecata de la Giurgiu.

Cand aceste cinci victorii se vor transforma in cincizeci, vom avea cateva intrebari de pus Guvernului, Parlamentului, Presedintelui si forurilor internationale. Pentru ca Romania este o republica europeana, nu o

"Jamahirie"!

 

La multi ani de Sfintele Sarbatori de Pasti si la multe victorii! Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD, Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

 

 

 

 

Preocupare de capatai a sinistrului Apararii Nationale (primim de la un sindicalist militar):

"In saptamana asta (04.04. - 10.04.2011), IN TOATE UNITATILE MILITARE, ACTIVILOR LI S-A PUS IN VEDERE (TEXTUAL): SA FIE ATENTI LA RELATIILE CU SINDICATUL MILITARILOR. CEI CARE AU RELATII  SA LE INTRERUPA IMEDIAT. Ordinul a fost dat de "Carpa" - cum spunea sotia colegului Irimia de la Ploiesti, in direct la Antena 3 - OPREA, SI TRANSMIS, CU PRELUCRARE, DE CATRE FIECARE

COMANDANT.  NESIMTITUL ASTA DE POLONICAR, TREBUIE SA DEA SOCOTEALA PENTRU TOATE NENOROCIRILE PE CARE LE-A ADUS ASUPRA NOASTRA. Verificati si va veti convinge de cele spuse.

Cred ca lucrul acesta trebuie sa fie mediatizat. Cei care avem copii activi, CE DRACU SA FACEM, SA NU MAI VORBIM CU EI?"

 

 

Dorin Filip

 

0 comentarii2240 vizualizări11 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0