Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sindicate Marti 31 Martie 2020 - 3804 vizitatori azi
Actiune spontana de protest in cadrul Agentiilor de Protectia Mediului.

In contextul discutiilor privind legea salarizarii, Sindicatul National al Garzii de Mediu, afiliat la Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, anunta esecul negocierilor purtate in ceea ce priveste egalizarea salariilor angajatilor din institutiile de inspectie si control, cu atributii similare, din cadrul Ministerului Mediului si Ministerului Apelor si Padurilor.

In aceste conditii, pentru sustinerea nemultumirilor referitoare la salarizare, comisarii Garzii Nationale de Mediu se solidarizeaza cu actiunea spontana de protest a colegilor din cadrul Agentiilor de Protectia Mediului, prin intreruperea programului de lucru pentru 2 ore, azi, 14 martie 2017.

Solicitam si pe aceasta cale, deschidere la dialog in vederea solutionarii pe cale amiabila a solicitarilor noastre si alinirea salariilor angajatilor Garzii de Mediu la nivelul salariilor colegilor din institutiile cu atributii similare.

 

 

          VALENTIN NEAGOE
          Presedinte Sindicatul National al Garzii de Mediu

0 comentarii14161 vizualizări14 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0