Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sindicate Vineri 14 Mai 2021 - 14587
Oare chiar nu va pasa de cei 610 angajati din DGASPC- BN ?

Sunt 10 zile de cand am depus un memoriu la Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, cu revendicarile membrilor de sindicat si nici un raspuns din partea decidentilor. Oare chiar nu va pasa de cei 610 angajati din DGASPC- BN care nu si-au primit salariile pe luna octombrie ? Sunt 8 zile trecute de cand trebuiau sa aiba banii pe card si inca nu se intrevede nici o solutie.

Acesti oameni care si-au facut datoria in aceasta perioada grea, fiecare la locul lui de munca, in Centre rezidentiale si Case de tip familial, ingrijind copii, persoane cu dizabilitati, batrani, infectati cu COVID-19, nu au dreptul nici la salariul pentru care au muncit ?

Cu ce sa-si plateasca facturile la utilitati ?

Cu ce sa cumpere mancare copiilor lor ?

Cu ce sa-si cumpere medicamente ?

Cu ce sa-si plateasca ratele la bancii?

Din ce sa traiasca, dupa ce salariile sunt asa cum sunt, pentru cei mai multi dintre ei, nici macar sa nu si le primeasca?

Chiar nu-i pasa nimanui de acesti oameni?

Domnilor guvernanti. asa ceva nu se intampla in nici un stat din UE. Unde vreti sa ajungeti? Ce vreti sa faceti cu asistenta sociala ? Pana cand credeti ca acesti oameni mai suporta umilinta si nepasarea voastra ?

 

Titi Costin

lider sindical in cadrul Sanitas BN

0 comentarii2681 vizualizări17 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0