Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 16 Ianuarie 2021 - 17124 vizitatori azi
INSTRUIREA SPECIALISTILOR IN ARBITRAJ.

Sambata , 11 brumarel , Uniunea Generala a Crescatorilor de Porumbei ,Pasari si Animale Mici  de Rasa din Romania , organizeaza  o intalnire de instruire a specialistilor in arbitraj. La Brasov , in cartierul Stupini , comisia de specialitate a UGCPPAMR va prezenta   ultimele noutati in materie  de  arbitraj, rezultate  in urma instruirii  efectuate  la Treviso  (Italia ) , unde delegatia  condusa  de  catre  Mihai Tantarean  si  Piussi Torino , au reprezentat Romania la activitatea organizata de catre ENTENTE EUROPEENNE .

                    Potrivit  presedintelui  UGCPPAMR, prof. Grun Ernestin , activitatea de la Brasov are menirea de a uniformiza sistemul international de arbitraj cu cel autohton , mai ales in perspectiva apropiatei expozitii nationale care va avea loc la Suceava in perioada 26-30 noiembrie, 2014 , dar si in contextul participarii Romaniei  la Expozitia Europeana de la Metz (Franta ).

 

 

      Piussi Torino, Bucuresti

0 comentarii3766 vizualizări07 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0