Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 16 Ianuarie 2021 - 16738 vizitatori azi
EXPOZITIE NATIONALA IN CETATEA SUCEVEI.

In perioada 26-30 noiembrie Cetatea  Sucevei  va fi gazda editiei a 29-a a Expozitiei nationale de  pasari si animale mici de rasa.  Activitatea  organizata  de  catre Uniunea  Generala  a  Crescatorilor  de  Porumbei,  Pasari  si  Animale  Mici  din  Romania, impreuna  cu  federatiile  de  specialitate, se va constitui in cea mai mare de acest gen din istoria expozitiilor. Gazda  acestei  editii, Asociatia  Crescatorilor de Pasari si  Mamifere Mici de Curte "Fantezia Tara de Sus", face  parte din cele 57 de asociatii  si  cluburi  afiliate  la  UGCPPAMR .

Potrivit  reprezentantului  gazdelor, ION CATEA  -  Complexul  Comercial  "Orizont Plazza" va gazdui la final de noiembrie peste 3500 de exponate, dispuse pe cele  trei nivele ale complexului.

Iubitorii  de  necuvantatoare  vor  putea  admira  aici cele mai reusite exemplare de porumbei, gaini, iepuri si exotica, unele cu titluri de campion castigate la expozitiile internationale. Asadar, din 26 noiembrie, vorba cantecului.... "canta cucu in Bucovina" !!!

            Ernestin GRUN

       presedinte UGCCPAMR.

 

 

0 comentarii3717 vizualizări22 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0