Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Luni 01 Martie 2021 - 5410 vizitatori azi
LEIPZIGUL S-A MUTAT LA SUCEAVA.

Stimati  colegi, acum  cand  ultimele  acorduri  ale  Imnului  Romaniei  care  marcau  o anivarsare  de  96  de  ani  de la  momentul "1 Decembrie - Alba Iulia " au ramas in inimile noastre, in  numele  Consiliului  Director  al  UGCPPAMR   vreau  sa  va  adresez  tuturor  celor  care ati participat  la  a  29-a  editie  a  Expozitiei  nationale de pasari si animale mici de la Suceava sincere felicitari .

           As incepe cu a sublinia exceptionala desfasurare de forte ale gazdelor, coordonate  de catre  ION CATEA  si  EKIPA  care au facut posibila prezentarea  in expozitia de la Suceava a unui impresionant numar de exponate.  Multitudinea  sarcinilor  care  au  stat  in  fata  colectivului  de organizatori si modul exceptional in care ele au fost rezolvate , ne confirma ca increderea acordata bucovinenilor  pentru organizarea acestei activitati a fost justificata .

            Incepand de la amenajarea  spatiului  necesar expunerii  materialului  biologic , elaborarea materialului birotic ,( am in vedere aici cataloagele,  fisele de arbitraj ,pliantele , afisele , banerele , etc) si terminand cu asigurarea bunului trai al participantilor, totul a fost rezolvat la superlativ de catre Asociatia Crescatorilor de Pasari si Mamifere Mici de Curte "Fantezia-Tara de Sus" Suceava, in frunte cu presedintele ION CATEA . Zile si nopti de munca ale acestui colectiv harnic au fost investite pentru ca la final sa putem spune ca bucovinenii au dat o lectie de abnegatie, cinste, corectitudine si lucru in echipa.

Din pacate la un asa volum de munca, scurt-circuitarile sunt inerente , dar acestea nu au fost cauzate de organizatori , ele au venit tocmai de unde ne asteptam mai putin si anume din partea noastra, a conducerii uniunii .

             Preocuparea conducerii uniunii in directia crearii rezervei de maine in cresterea , selectia si reproducerea animalelor pe care le avem in batatura, a insemnat si acordarea increderii  unor tineri crescatori carora le-am oferit  functii de executie. Aici a fost de fapt greseala noastra , a conducerii care nu si-a rezervat timp pentru studierea expertizei in materie a tinerilor  insarcinati cu anumite atributii , lucru care s-a vazut si la Suceava.

Lipsa  justificata  a presedintelui arbitrilor a facut sa dam gir unui alt tanar care ar fi putut inlocui titularul. Numai ca evenimentele in materie de arbitraj de la Suceava au demonstrat contrariul,  si ne-au adus aminte de proverbul cu  "cioara de pe gard si vrabia din mana " . Lipsa de experienta si multitudinea sarcinilor , la care mai putem adauga si interese "amicale ", au generat o serie de nemultumiri in randul expozantilor , lasand o umbra si pe activitatea de organizare de exceptie a gazdelor, care NU au avut nicio vina in materie de arbitraj. Cu  totii  am avut de  invatat  de  la organizare si  pana  la  actul de  comanda , ma refer aici la atributiile uniunii .Vom analiza in Consiliul Director aspectele legate de expozitia de la Suceava si vom generaliza experienta pozitiva ,trecand in acelasi timp si la eliminarea aspectelor care nu ne fac cinste.

 Eu in calitate de presedinte al UGCPPAMR , impreuna cu noul Consiliu Director, am dat dovada de deschidere catre toate asociatiile , fie ele membre sau apartinatoare unor federatii si am demonstrat ca acolo unde securea de razboi este ingropata, pacea si colaborarea domnesc , iar asta este si scopul nostru .Faptul ca nu ne-am simtit " sifonati "in prezenta unor persoane care au  facut  suficient  rau pe vremuri  uniunii , ba  mai  mult  i-am  acceptat  in  colectivul  nostru , dovedeste  inca  odata daca mai era cazul  ca  apanajul actualei conduceri este concordia, corectitudinea si reprezentarea  cu fruntea sus pe plan extern a intereselor membrilor uniunii .

             Una peste alta, trebuie sa concluzionez ca a 29-a editie a Expozitiei Nationale -Suceava a fost o reusita pentru toti , insemnand un adevarat trial pentru Expozitia europeana de la METZ -Franta de anul viitor , unde Romania va trebui sa prezinta  tot ce este mai romanesc.. Felicitari tuturor si sarbatori fericite

 

 

  presedinte UGCPPAMR ,

 prof. GRUN ERNESTIN.

 

0 comentarii4011 vizualizări03 decembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0