Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Miercuri 08 Aprilie 2020 - 6374 vizitatori azi
EXPOZITIE DE PORUMBEI SI ANIMALE DE CURTE "Memorialul FILIP CRISTIAN".

Adunarea generala a Asociatiei  Columbofile de Sport si Agrement "HENIU" Bistrita a hotarat ca in  ultimul  week end din luna lui ianuarie a acestui an sa ofere bistritenilor trei zile de relaxare in compania solului pacii, porumbelul si nu numai.

Iubitorii necuvantatoarelor, pot face cunostinta cu multiplii campioni nationali de porumbei de agrement si pasarelele lor, trecand pragul expozitiei interjudetene  organizata in Bistrita, in Piata Decebal, in perioada 23-25 ianuarie.  Exponatele din rasele romanesti si straine  pot fi vazute ijn gradina de vara a Hotelului Decebal din municipiul nostru, vineri si sambata intre orele 09- 20.00, iar duminica intre orele 08- 14.00. Accesul in incinta expozitiei se face  dinspre calea ferata, pretul unui bilet fiind de trei lei. Pentru copiii prescolari  insotiti, intrarea este gratuita, iar grupurile de elevi organizate, vor trebui sa achite un leu de vizitator.

   Duminica, 25 ianuarie va avea loc si traditionalul targ de pasari si  animale mici.

 

 

           Presedinte ACAS "HENIU " Bistrita.

               ROSU ANTON.

0 comentarii4319 vizualizări11 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0