Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
"Investitii in exploatatii agricole'.

Sectorul vegetal aferent investitiilor in exploatatii agricole a atins disponibilul alocat. Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta ca valoarea totala nerambursabila a tuturor cererilor de finantare depuse pana in acest moment pentru sectorul vegetal din cadrul submasurii 4.1 "Investitii in exploatatii agricole’’ a atins nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru aceasta sesiune de depunere, mai precis 120% din alocarea disponibila de 72.021.933  euro.

                    Conform Regulamentului de organizare si functionare al procesului de selectie si verificare al contestatiilor pentru proiectele aferente masurilor din PNDR 2020, aprobat prin Ordinul 2.064/23.09.2015 al Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precizam faptul ca depunerea continua a proiectelor in cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submasuri se opreste inainte de termenul limita, atunci cand valoarea publica totala a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decat pargul de calitate aferent lunii respective, atinge procentul de 120% din nivelul alocarii aferente sesiunii anuale a componentei/submasurii respective.

                   Deoarece a fost atins nivelul de 120% al disponibilului alocat, depunerea de proiecte aferente componentei vegetale se opreste automat (fara a exista posibilitatea tehnica de a fi redeschisa pentru cazuri particulare), pana la deschiderea unei noi sesiuni.

                   Mentionam ca pentru celelalte sectoare (zootehnic, zona montana si ferme de familie) din cadrul submasurii 4.1 "Investitii in exploatatii agricole’’, AFIR primeste in continuare cereri de finantare, sesiunea de depunere fiind deschisa pana la 30 octombrie.

 

 

                  

  AFIR - Directia Relatii Publice - 004 031 860.11.00  

                    birou.presa@afir.info; www.afir.info

 

0 comentarii2842 vizualizări24 septembrie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0