Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 30 Mai 2020 - 11340 vizitatori azi
Expozitia de pasari de curte si porumbei dotata cu trofeul "MEMORIALUL FILIP CRISTIAN".

In perioada 22- 24 ianuarie, Asociatia Columbofila de Sport si Agrement "HENIU" BISTRITA, organizeaza expozitia de pasari de curte si porumbei, expozitie dotata cu trofeul "MEMORIALUL FILIP CRISTIAN", editia a 4-a. Expozitia va avea loc in gradina de vara a  hotelului DECEBAL din Bistrita, deschisa publicului zilnic intre orele 09 - 19.00, iar duminica pana la orele 14.00.

                     Pasionatii de cresterea si selectia porumbeilor si pasarilor de curte, vor avea posibilitatea sa vada peste 200 de exemplare apartinand a 33  de rase de porumbei si pasari de curte. Porumbeii Maltezi, Vargatii de Muntenia sau gainile Gat-Golas de Transilvania sunt doar cateva din punctele de mare atractie a actualei editii a memorialului "FILIP CRISTIAN"

Expozitia are drept scop pastrarea in atentia iubitorilor de animale din Bistrita si nu numai, a memoriei eroului  sublocotenent post-mortem FILIP CRISTIAN, fost membru al ACAS "HENIU"Bistrita, care si-a pierdut viata in misiune in Afganistan, departe de Bistrita, orasul sau natal.

 

   presedinte ACAS "Heniu"

       Anton Rosu

0 comentarii7938 vizualizări17 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0