Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Marti 26 Mai 2020 - 6940 vizitatori azi
"MEMORIALUL FILIP CRISTIAN" EDITIA A 4-A 2016 - la final. (30 de poze)

In perioada 22 - 24 ianuarie, Asociatia Columbofila de Sport si Agrement "HENIU" BISTRITA, a organizat expozitia de pasari de curte si porumbei, expozitie dotata cu trofeul "MEMORIALUL FILIP CRISTIAN", editia a 4-a. Expozitia a avut loc in gradina de vara a  hotelului DECEBAL din Bistrita, deschisa publicului zilnic intre orele 09 - 19.00, iar duminica pana la orele 14.00.

            Pasionatii de cresterea si selectia porumbeilor si pasarilor de curte, au avut posibilitatea sa vada peste 200 de exemplare apartinand a 33  de rase de porumbei si pasari de curte. Porumbeii Maltezi, Vargatii de Muntenia sau gainile Gat-Golas de Transilvania sunt doar cateva din punctele de mare atractie a actualei editii a memorialului "FILIP CRISTIAN".

Expozitia are drept scop pastrarea in atentia iubitorilor de animale din Bistrita si nu numai, a memoriei eroului  sublocotenent post-mortem FILIP CRISTIAN, fost membru al ACAS "HENIU"Bistrita, care si-a pierdut viata in misiune in Afganistan, departe de Bistrita, orasul sau natal.

            Din sutele de exemplare de porumbei si pasari de curte, comisia de arbitri, in cursul zilei de ieri a acordat 30 de titluri de CAMPION al RASEI. 


Foto - reportaj de Marius Chiuzan.

1 comentariu4508 vizualizări24 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0