Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Miercuri 27 Mai 2020 - 24630 vizitatori azi
ACTIUNI SPECIFICE PERIOADEI PREMERGATOARE SARBATORII DE 1 MAI.

In conformitate cu programul stabilit de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (A.N.S.V.S.A.), Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (D.S.V.S.A.) Bistrita-Nasaud a dispus demararea actiunilor specifice perioadei premergatoare sarbatorii de 1 Mai, prin intensificarea controalelor oficiale si a masurilor care trebuie aplicate pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare.

Scopul actiunii este protejarea sanatatii consumatorilor, in contextul unei afluente mari de turisti si a cresterii rulajului de marfa pentru unitatile din industria alimentara din zonele de agrement si localitatile de interes turistic.

            La aceste actiuni tematice vor participa personalul din cadrul Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) judetene, circumscriptiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor (CSVSA), dar si ai circumscriptiilor sanitare veterinare zonale (CSVZ).

            In perioada 27.04 - 01.05.2018 va fi asigurata permanenta, va fi afisat programul de lucru si numele inspectorului responsabil.

            Controalele urmaresc respectarea conditiilor de igiena in unitatile supuse controlului sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor, situate in special in zonele de agrement/ localitatile de interes turistic, in care se organizeaza anumite evenimente (targuri de vara, pelerinaje la asezamintele de cult cu ocazia unor sarbatori religioase, hramuri bisericesti).

            Reamintim cetatenilor posibilitatea de a sesiza neregulile constatate la numarul de telefon al D.S.V.S.A. Bistrita-Nasaud - 0760 789 293 - sau la numarul de telefon al Call-Center-ului A.N.S.V.S.A. - 0800 826 787- care poate fi apelat gratuit, din orice retea de telefonie.

 

 

   Director executiv,

 Dr. BOGOLIN IOAN  

0 comentarii2408 vizualizări26 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0