Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Marti 31 Martie 2020 - 14358 vizitatori azi
Obligatiile beneficiarilor APIA care au fost Radiati din Registrul Comertului.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) aduce la cunostinta beneficiarilor sprijinului financiar aferent Campaniei 2018, constituiti ca persoana fizica autorizata (P.F.A.) si ca intreprindere individuala (I.I.), ca au obligativitatea ca pentru autorizarea la plata, sa se conformeze prevederilor Legii nr. 182/2016 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, intrata in vigoare la data de 17.01.2017.

Potrivit acesteia, persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale au avut obligatia indeplinirii conditiei privind numarul maxim de clase de activitati prevazute de codul CAEN, respectiv maximum 5 clase pentru P.F.A. si maximum 10 clase pentru I.I., nerespectarea acestor prevederi constand in radierea din Registrul Comertului incepand cu 18 martie 2019.

Adresam rugamintea beneficiarilor APIA, constituiti ca P.F.A. si I.I., care se regasesc in situatia descrisa mai sus, ca in termen de 15 zile de la data radierii la Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), sa depuna la Centrele Judetene/locale APIA o declaratie privind radierea PFA prin care s-a solicitat sprijin la APIA si documentele aferente (certificat de radiere), precum si, dupa caz, forma de organizare actuala (PF, II, IF, PFA), contul actual, documentele aferente noii forme de organizare (eliberate de Oficiul National al Registrului Comertului).

Lista celor aflati in situatia de mai sus poate fi vizualizata accesand site-ul ONRC: https://www.onrc.ro/index.php/ro/legea-182-2016. 


SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

0 comentarii1953 vizualizări01 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0