Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Miercuri 23 Septembrie 2020 - 40196 vizitatori azi
Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura(APIA)informeaza posibilii beneficiari ca la nivelul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale s-a planificat desfasurarea ultimelor sesiuni de depunere a cererilor de sprijin aferente schemei de ajutor de stat - Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impaduritesischemei de ajutor de stat - Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor, avand in vedere ca Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 se afla in etapa finala de implementare.

Sesiunea 4 de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat "Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite", aferenta SubMasurii 8.1 "Impaduriri si crearea de suprafete impadurite", MASURA 8 - Investitii in dezvoltarea zonelor impadurite si in imbunatatirea viabilitatii padurilor seva desfasura in perioada 16 septembrie - 13 decembrie 2019, alocarea financiara fiind de 15.000.000 euro.

Sesiunea 3 de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat "Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor, aferenta Submasurii 15.1 "Plati pentru angajamente de silvomediu", MASURA 15 - Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor se va desfasura in perioada 2 martie - 15 mai 2020, alocarea financiara fiind de cca. 29.000.000 euro. Pentru aceasta sesiune, cererea de sprijin reprezinta si cerere de plata pentru anul 1 (1 ianuarie- 31 decembrie 2020).

Pentru mai multe detalii cu privire la conditiile de accesare ale acestor masuri si la conditiile de eligibilitate va rugam sa consultati pliantele de prezentare ale acestora, disponibile la adresa http://www.apia.org.ro/ro/directia-masuri-de-sprijin-i-iasc/masuri-delegate-din-pndr.

De asemenea, in curand vor fi disponibile si Ghidurile solicitantului aferente celor doua sesiuni ale schemelor de ajutor de stat.

 

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE.

0 comentarii3290 vizualizări14 august 2019
rss 2.0
rss 2.0