Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Joi 21 Ianuarie 2021 - 752 vizitatori azi
APIA: DIN NOU LA DRUM ALATURI DE FERMIERII ROMANI !

Depune Cererea Unica de Plata in perioada 2 Martie - 15 Mai 2020!" este sloganul sub care APIA demareaza Campania de informare a fermierilor privind depunerea Cererii Unice de Plata pentru anului 2020.

Incepand cu 24 februarie,  echipe de specialisti din cadrul APIA Centrul Judetean Bistrita Nasaud se vor deplasa la toate UAT-urile din judet, in actiuni tip caravana, pentru informarea si instruirea fermierilor  cu privire la perioada de depunere a cererii unice  de plata  pentru anul 2020, modalitatea de completare a acesteia, conditiile de eligibilitate impuse de legislatia europeana si nationala, tipurile de controale impuse de regulamentele europene, precum si schemele/masurile de plata pentru care se pot solicita sprijin prin cererea unica de plata 2020. Perioada  in care fermierii  pot   depune cererea unica de sprijin la sediile APIA   este    02 martie - 15 mai 2020, conform programarii stabilite pentru fiecare fermier. Fermierii vor depune la APIA o singura cerere unica de plata, chiar daca utilizeaza suprafete de teren in diferite localitati sau judete.

Ca si in fiecare an,  diseminarea informatiei la nivelul UAT-urilor se va face  cu sprijinul autoritatilor locale. Experienta din campaniile anterioare a demonstrat ca buna colaborare  cu administratiile publice locale, a avut un impact pozitiv in accesarea fondurilor europene prin schemele/masurile  de sprijin  derulate de APIA.
Facem precizarea ca planificarea instruirilor precum si programarea fermierilor pentru depunerea cererii de plata se pot gasi pe site-ul APIA Bistrita Nasaud la adresa www.apiabn.ro

Pentru o informare cat mai corecta referitor la masurile de sprijin derulate de APIA, materialele de informare pentru Campania 2020 sunt postate pe site-ul institutiei la rubrica  Materiale de informare, link-ul http://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare/materiale-de-informare-anul-2020 .

Director executiv

 Emil Scurtu                                

0 comentarii3010 vizualizări20 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0