Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 30 Mai 2020 - 8616 vizitatori azi
Depunere prin mijloace electronice a Cererilor de plata pentru ajutoare de stat.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste beneficiarilor ca,pana la data de 30 aprilie 2020,la Centrele judetene ale APIA se primesc, prin mijloace electronice (telecomunicatii),urmatoarele:

-      Cereri de plata aferente trim.I pentru ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura,in conformitate cu prevederile OMADR nr. 1727/2015,cu completarile si modificarile ulterioare; 

-      Cereri de plata aferente serviciilor prestate pentru luna martie si trim.I pentru ajutorul de stat in sectorul cresterii animalelor,in conformitate cu prevederile HG nr. 1179/2014,cu completarile si modificarile ulterioare; 

-      Deconturile justificative aferente trim.I pentru Masura M14 - Bunastare animale - pachet a) si pachet b). 

In ceea ce priveste Ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, Formularul cererii de plata va fi transmis catre fermieri prin mijloace electronice de catre functionarii Centrelor Judetene ale APIA sau poate fi descarcat de catre acestia de pe site-ul APIA:www.apia.org.ro.

Toate documentele aferente cererilor de plata pentru Masura M14 privindbunastarea animalelor, documentele aferente Ajutorului de stat in sectorul cresterii animalelor si cele pentru Ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura pot fi scanate si incarcate de catre fiecare fermier  pe un server extern (FTP) pus la dispozitie de catre APIA, unde vor avea drepturi doar de incarcare, sau vor fi transmiseCentrelor Judetene ale APIA prin orice mijloace electronice(telecomunicatii).

Precizam ca masurile privind depunerea electronica a cererilor de plata au fost instituite prin Ordinul nr.89/03.04.2020pentru a veni in sprijinul beneficiarilor si pentru a minimiza pe cat posibil efectele negativeale epidemiei de coronavirus asupra activitatilor din sectorul agricol.


SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

0 comentarii994 vizualizări25 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0