Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Platforma on-line prin care APIA primeste adeverinte aferente sectorului zootehnic.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, incepand cu data de 5 aprilie 2021, pune la dispozitie o platforma on-line prin care pot fi transmise catre Centrele judetene/locale APIA, adeverintele eliberate, la solicitarea fermierului de catre Agentia Nationala de Zootehnie (ANZ) si/sau asociatiile acreditate pentru infiintarea si mentinerea registrului genealogic al rasei, necesare accesarii schemelor de sprijin cuplat in sector zootehnic si Masurii 10 - Pachet 8 (animale in pericol de abandon) aferente Cererii unice de plata in anul 2021.

Platforma poate fi utilizata atat de catre asociatiile acrediatate cat si de catre ANZ, procedura privind accesul la platforma fiind similara.

Fiecare asociatie acredita pentru infiintarea si mentinerea registrului genealogic al rasei, va solicita accesul la platforma on-line printr-o adresa scrisa, insusita sub semnatura presedintelui asociatiei, in vederea alocarii de user si parola. Adresa va cuprinde datele de identificare ale asociatiei, persoana de contact, precum si specia pentru care aceasta elibereaza adeverinte.

Solicitarile vor fi transmise pe adresa de e-mail: relatii.cu.publicul@apia.org.ro .

APIA va informa astazi, atat Agentia Nationala de Zootehnie cat si asociatiile acreditate, cu privire la instructiunile de utilizare ale platformei.

APIA, MEREU IN SPRIJINUL FERMIERILOR!

 


SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

 

 

0 comentarii3094 vizualizări05 aprilie 2021




rss 2.0
rss 2.0