Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 11 Iulie 2020 - 4118 vizitatori azi
APIA elibereaza adeverinte catre beneficiarii schemei de plata nationala directa complementara decuplata de productie, pentru suprafata cultivata cu tutun - PNDC 4 - Campania 2010.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) elibereaza adeverinte catre Beneficiarii schemei de plata nationala directa complementara decuplata de productie, pentru suprafata cultivata cu tutun - PNDC 4  - Campania 2010, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au incheiat Conventii cu Agentia.

Pana la aceasta data, APIA a incheiat Conventii cu  Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Societe Generale si Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN - SA, urmand a fi incheiate in perioada urmatoare Conventii si cu alte Banci Comerciale.

Potrivit Conventiei, la solicitarea scrisa a fermierului, APIA va elibera o Adeverinta prin care confirma ca Beneficiarul a depus cererea de plata pentru Schema unica de plata pe suprafata (SAPS) pentru anul 2010 si a solicitat plata nationala directa complementara decuplata de productie, pentru suprafata cultivata cu tutun( PNDC 4), precum si ca s-au efectuat controalele si verificarile administrative asupra cererii de plata a beneficiarului, conform reglementarilor in vigoare.

De asemenea, in Adeverinta se va mentiona suprafata determinata pentru plata in cadrul schemei PNDC 4 decuplata de productie, pentru suprafata cultivata cu tutun si faptul ca beneficiarul nu face obiectul penalizarilor sau excluderilor de la plata la data emiterii acesteia, precum si ca indeplineste conditiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Valoarea creditului va fi de pana la 80 la suta din suma cuvenita din PNDC4, denominata in lei la cursul leu/euro comunicat de BNR de la data solicitarii creditului.

 

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

 

0 comentarii3073 vizualizări01 august 2011
rss 2.0
rss 2.0