Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Se primesc cererile de acord prealabil pentru motorina cu acciza redusa si se elibereaza acordurile pentru 2012.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul  judetean Bistrita Nasaud, informeaza ca in cursul lunii decembrie 2011, se  primesc cererile de acord prealabil pentru motorina cu acciza redusa si se elibereaza acordurile pentru 2012.

Beneficiaza de ajutor de stat orice solicitant,  persoana juridica (SC, PFA, II, IF),  care depune la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), o cerere de acord prealabil pentru finantare prin rambursare, APIA confirmand in scris, sub rezerva unor verificari ulterioare, acordul pentru finantare solicitat.

Fermierii din judetul nostru, care doresc sa solicite acesta forma de sprijin, vor depune cererea  de  acord prealabil, la APIA Centrul judetean Bistrita Nasaud.

Cererea va contine cel putin informatii cu privire la suprafetele de teren, inclusiv pe structura de culturi si/sau efectivele de animale/pasari/albine/viermi de matase, pe care le exploateaza si/sau lucrarile de imbunatatiri funciare pe care le executa, in anul calendaristic pentru care se solicita acordarea ajutorului de stat.

 Legislatie:

 HG 408/2010 privind aprobarea acordarii unui ajutor de stat pentru motorina utilizata in agricultura

 OMADR 126/2010  pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare si control, precum si a formularisticii necesare privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizata in agricultura, cu modificarile si completarile ulterioare.

 A.P.I.A.  Centrul Judetean Bistrita Nasaud

0 comentarii2772 vizualizări05 decembrie 2011




rss 2.0
rss 2.0