Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 26 Septembrie 2020 - 3162 vizitatori azi
Programul Biblionet si APIA,

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean Bistrita Nasaud informeaza  ca Joi 23.02.2012, ora 10.00, la  Biblioteca Judeteana din municipiul Bistrita, va avea loc o intalnire a bibliotecarilor primariilor din judetul nostru, care au aplicat la programul Biblionet, cu  reprezentantii APIA, in vederea informarii cu privire la aplicatia IPA Online.

Aceasta intalnire are ca scop cresterea, prin instruiri realizate de catre expertii APIA, a capacitatii bibliotecarilor de a-i sprijini pe agricultori in  procesul completarii online a cererilor de sprijin pe suprafata SAPS 2012, in cadrul bibliotecilor publice.

La nivelul judetului nostru, functioneaza in prezent un numar de  25 biblioteci publice, care asigura accesul gratuit la internet, prin programul Biblionet.

Reamintim faptul ca Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a incheiat in decembrie 2011, un Protocol de colaborare cu Fundatia IREX Romania pe o perioada de doi ani care vizeaza crearea si consolidarea unui cadru institutional care sa faciliteze accesul fermierilor romani, solicitanti ai formelor de sprijin gestionate de Agentie, la mijloacele tehnologiei moderne (Internet), in vederea digitizarii online a parcelelor agricole.

Campania de depunere a cererii de plata pentru schemele/masurile de sprijin pe suprafata 2012 se deruleaza in perioada 1 martie - 15 mai 2012. In perioada 16 mai - 11 iunie 2012, se primesc cereri cu penalizari de 1% pentru fiecare zi de intarziere.

 

 

A.P.I.A. Centrul Judetean Bistrita Nasaud 

 

0 comentarii3283 vizualizări20 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0