Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Luni 01 Martie 2021 - 12298 vizitatori azi
30 APRILIE 2013 este ultima zi cand se poate solicita Plata pentru sectorul zootehnic .

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean Bistrita Nasaud, reaminteste ca 30 APRILIE 2013 este ultima zi in care crescatorii de ovine / caprine atat persoane fizice cat si juridice,   pot solicita Plata Nationala    Directa    Complementara   pentru  sectorul  zootehnic   speciile ovine / caprine.

Pana la aceasta data au fost depuse la APIA Centrul Judetean Bistrita Nasaud, 648 cereri de sprijin pentru un efectiv de 78.775 capete animale, ceea ce reprezinta  27% din  totalul  cererilor   estimate.

Solicitantii trebuie sa depuna cererea vizata de de asociatiile crescatorilor de ovine/caprine legal constituite in baza hotararii judecatoresti, la Centrul Judetean APIA Bistrita, insotita de urmatoarele documente:

-          copie de pe BI/CI/CUI/CIF, dupa caz;

-          dovada cont activ;

-          dosar plic

-          dovada inscrierii in evidenta APIA  cu cod unic de identificare pe numele solicitantului

      Pentru a evita aglomeratia, APIA a facut programari care au fost transmise catre primarii si centrele locale arondate, iar fermierii interesati de acest sprijin pot merge in aceste locatii pentru a vedea cand sunt programati.

 

Referitor la cererile de sprijin pe  suprafata SAPS  2013,    APIA informeaza ca in perioada

 1 martie - 15 aprilie 2013, a fost depus un numar de 20.378 cereri de plata, pentru o suprafata de circa  88.770 hectare.  Toti fermierii au completat declaratia de suprafata utilizand aplictia IPA Online.

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata, fermierii trebuie sa depuna la Centrele APIA, in intervalul 1 martie - 15 mai 2013, o singura cerere de plata. Pentru depunerea cererilor de plata incepand cu data de 16 mai, se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere.

Dupa data de 10 iunie 2013, cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

     

 

APIA Centrul Judetean Bistrita Nasaud

 

0 comentarii3864 vizualizări15 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0