Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Miercuri 08 Aprilie 2020 - 5690 vizitatori azi
CONFERINTA DE LANSARE A CAMPANIEI "PNDR vine in satul tau", in judetul Bistrita-Nasaud.

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) are deosebita placere de a va invita la evenimentul judetean de lansare a Caravanei de informare privind fondurile europene pentru dezvoltarea agriculturii si a satului romanesc " PNDR VINE IN SATUL TAU", in Bistrita Nasaud.

 Evenimentul va avea loc in data de 14.05.2013, ora 11:00, in localitatea Lechinta, judetul Bistrita-Nasaud, in  sala Caminului Cultural din Lechinta. Conferinta va fi sustinuta de catre  Directorul General Adjunct al CRPDRP 6 , Cosmin Gheorghe Bota, directorul OJPDRP, Claudiu Sorin Rosu-Mares si directorul APIA Bistrita Nasaud, dl. Florin Capraru. Sunt invitati din partea oficialitatilor locale dl prefect, Ioan Tintean si dl presedinte al Consiliului Judetean, Radu Moldovan

In cadrul evenimentului, vor fi prezentate detalii privind implementarea Programului National de Dezvoltare Rurala, precum si informatii privitoare la proiectul "Caravana PNDR vine in satul tau!". Acest proiect presupune derularea in peste 3200 de localitati din intreaga tara a celei mai ample campanii de informare a fermierilor, a investitorilor si a autoritatilor locale care au beneficiat sau pot beneficia de fondurile europene acordate pentru dezvoltarea rurala. 

 Campania "PNDR vine in satul tau" este finantata prin Masura 511.A (Asistenta Tehnica) a Programului National de Dezvoltare Rurala 2007 - 2013 (PNDR). Campania are in vedere acordarea informatiilor specifice derularii fondurilor europene acordate prin PNDR. In acelasi timp, se urmareste crearea unui climat de incredere, prin prezentarea unor proiecte de succes, astfel incat sa se asigure un impact pozitiv al receptarii informatiilor. Scopul final este cresterea indicelui de absorbtie corecta a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR.

 Cu stima, Director OJPDRP BISTRITA-NASAUD

Sorin Rosu-Mares

                                                                  

 

Va rugam sa confirmati la tel: 0263/213380  sau pe e-mail: ojpdrp.bistrita@apdrp.ro

Persoana de contact: Ildiko Moldovan, referent OJPDRP Bistrita-Nasaud

0 comentarii3591 vizualizări09 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0