Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Marti 29 Septembrie 2020 - 5114 vizitatori azi
Memoriul locuitorilor de pe Vale Castailor a ajuns la ministrul Laszlo Borbely.

Dupa mai multe zile de la mitingul autorizat de primarul T.O.Cretu - PSD in fata prefecturii condusa de PDL, memoriul locuitorilor din zona viitoarei statii de transfer a gunoielor menajere din Bistrita a ajuns la Ministerul Mediului. In momentul de fata se asteapta o decizie a specialistilor din acest minister, dar se pare ca decizia va fi una politica mai ales ca tot mai multe voci spun ca aceste proteste au legatura cu lupta politica dintre PSD si PDL pe plan local.

Cine sufera? Evident ca oamenii din zona, care in mare parte au dreptate cand sustin ca nu e corect sa se amplaseze o rampa de gunoi langa casele lor.

Timpul le va rezolva pe toate, dar sa sa speram ca in favoarea oamenilor . In pozele alaturate, atasez documentele trimise de cetateni, prin prefectul judetului - Cristian Florian, la Ministrul Mediului si Padurilor - Laszlo Borrbely.

0 comentarii6244 vizualizări03 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0