Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Duminica 25 Octombrie 2020 - 2502 vizitatori azi
Sute de familii din Bistrita vor mai petrece o iarna in case cu chirie sau spatii improprii locuirii.

Conform purtatorului de cuvant al Primariei Bistrita - Mihai Rusti, in aceasta toamna nu se va finaliza nici o locuinta sociala din cele aflate in constructie pe raza municipiului. Momentan se lucreaza la 3 blocuri cu destinatie de locuinte sociale in zona Subcetate, care vor avea in total 120 de apartamente. Dintre acestea doar aproximativ 40 vor fi date in folosinta in primavara lui 2011, restul la finalul anului viitor.

In zona Obor din Viisoara se mai afla in constructie 2 blocuri, cu un total de 60 de apartamente, ce vor fi finalizate abia in toamna lui 2011. In aceste conditii familiile evacuate din casele nationalizate si  familile cu probleme sociale trebuie sa gasesca solutii locative pentru aceasta iarna, ce se anunta destul de grea din punct de vedere meteorologic dar si financiar, asta in conditiile in care primaria Bistrita nu mai are locuinte disponibile pentru aceasta categorie sociala.  

2 commentarii6293 vizualizări03 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0