Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 13484 vizitatori azi
ZIUA POMPIERILOR DIN ROMANIA .

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita-Nasaud organizeaza, vineri 13 septembrie, de la ora 12.00, la sediul unitatii din municipiul Bistrita, strada Sigmirului, nr. 16,  o CONFERINTA DE PRESA cu ocazia "Zilei Pompierilor din Romania", unde sunt asteptati toti reprezentantii mass - media acreditati.

            Tot vineri, in intervalul orar 09.00 - 14.00, in toate subunitatile inspectoratului (Bistrita, Nasaud, Beclean, Singeorz - Bai si Prundu Birgaului) este declarata "Ziua Portilor Deschise", unde pompierii militari si paramedicii S.M.U.R.D. vor sta la dispozitia celor interesati de problematica situatiilor de urgenta.

            Manifestarile dedicate "Zilei Pompierilor din Romania" se vor incheia duminica, 15 septembrie a.c., pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrita, incepand cu ora 12.30 si vor cuprinde: ceremonial militar si religios, defilarea tehnicii de interventie si a cadrelor unitatii si o expozitie de tehnica de lupta

 
 

                                       COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

                                       Persoana de contact: plt. Marius Rus -  tel. 0748/299990

0 comentarii1827 vizualizări12 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0