Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 06 Iulie 2020 - 15198 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni alaturi de copiii sinistrati din judetul Galati!

Jandarmii bistriteni au adus un zambet pe fata copiilor ale caror familii au avut de suferit in urma inundatiilor din judetul Galati. Spiritul de solidaritate ce ii caracterizeaza i-a facut pe jandarmii bistriteni sa se mobilizeze si sa ofere un sprijin financiar familiilor din judetul Galati, afectate de inundatiile de la inceputul lunii septembrie.

           Astfel, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud au adunat 2.000 de lei, suma ce va fi donata in mod special pentru achizitionarea de rechizite, uniforme scolare si alte lucruri necesare pentru buna desfasurare a activitatilor,  pentru copiii din zonele sinistrate de pe raza judetului Galati.

           In noaptea de 11 spre 12 septembrie a.c.  in judetul Galati s-au inregistrat caderi abundente de precipitatii care au produs inundatii in unele localitati, fiind afectate cai de comunicatii, locuinte si terenuri agricole.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii1708 vizualizări23 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0