Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 30 Septembrie 2020 - 1626 vizitatori azi
Furturile din magazine sanctionate jandarmi!

In ultima perioada jandarmii au constatat mai multe furturi in hipermarketurile din municipiu. Cetatenii certati cu legea sustrag de pe rafturile marilor magazine produse din cele mai diverse: alimente, produse cosmetice si chiar bauturi alcoolice!

          Ofiteri din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Jandarmeriei bistritene, au constatat in ultima perioada mai multe fapte antisociale privind furtul de produse de pe rafturile magazinelor.

         De la produse alimentare, produse de ingrijire corporala pana la bauturi alcoolice scumpe, gama este deosebit de variata, in functie de preferintele celor in cauza.

          Somon medalion, fructe, ciocolata, batoane digestive, mezeluri, diverse sortimente de sunca, produse lactate sau conserve de peste, acestea sunt doar cateva din produsele alimentare preferate de faptuitori. La capitolul bauturilor alcoolice preferintele sunt indreptate catre sortimente fine de whisky sau coniac.

          Toate produsele in cauza au fost ridicate de catre jandarmi si predate partii vatamate, iar celor in cauza li s-au intocmit actele de constatare si sesizare care vor fi inaintate catre Parchet pentru a se da solutia legala.

 

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii4543 vizualizări03 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0