Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 30 Septembrie 2020 - 3422 vizitatori azi
A intrat in scoala si a provocat un scandal!

Jandarmii Sectiei din Singeorz-Bai au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit la liceul din localitate, intre o tanara de 20 de ani si un elev.

Pe fondul unui conflict mai vechi, Anamaria N. de 20 de ani din Singeorz-Bai a intrat pe holurile Liceului Teoretic "Solomon Halita", unde a provocat un scandal. Aceasta a intrat pe usa din spate a unitatii de invatamant pentru a rezolva o problema aparuta din cauza unui conflict mai vechi intre fratele sau, aflat in clasa a IX a si o colega de clasa.  

Pentru aplanarea conflictului, conducerea liceului a solicitat sprijinul jandarmilor sectiei din orasul statiune Singeorz-Bai iar pentru incalcarea prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, art.3, pct.13, privind patrunderea cu incalcarea normelor legale de acces in unitatea de invatamant, tanara a fost sanctionata cu avertisment scris, iar pentru provocarea si participarea la scandal aceasta a fost amendata cu 1.000 de lei.

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2044 vizualizări04 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0