Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 15 Ianuarie 2021 - 17914 vizitatori azi
Exercitiului multinational "Black Sea Rotational Force".

Miercuri, 9 octombrie, in Poligonul Automatizat Livezile, militarii Batalionului 812 Infanterie "Bistrita", impreuna cu militari ai Corpului de Infanterie Marina al Statelor Unite ale Americii, au desfasurat un exercitiu cu trageri de lupta cu armamentul din dotare, in cadrul exercitiului multinational "Black Sea Rotational Force 2014".

            Atat militarii romani, cat si cei americani, au executat trageri de lupta, cu armamentul din dotarea partenerilor prezenti la instruire. De asemenea, in poligon s-au executat si trageri cu masinile de lupta ale subunitatilor, respectiv transportorul amfibiu blindat Zimbru si autovehiculul blindat HMMWV.

            Activitatile de instruire in comun, continua si joi, 10 octombrie, in Poligonul Dorolea, unde militarii participanti la activitate, vor executa un exercitiu de antrenament in teren, avand ca obiectiv, cresterea nivelului de interoperabilitate.

            Exercitiul de instruire in comun, se va incheia vineri, 11 octombrie.

 

            

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE LA U.M. 02110 BISTRITA

Locotenent

                    Iulian DAMACUS.

 

0 comentarii2513 vizualizări09 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0