Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 27 Septembrie 2020 - 7220 vizitatori azi
SE PREGATESC PENTRU BACALAUREAT...LA O CAFEA!

Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au desfasurat, marti 15 octombrie a.c., o ampla actiune pe linia prevenirii absenteismului scolar la nivelul municipiului Bistrita.

In timpul misiunii, sase tineri aflati in clasa a XII a, au fost depistati in cateva din localurile situate in imediata apropiere a unitatilor de invatamant. Actiunea a fost organizata in trei zone ale orasului: Rodnei - Gara - Autogara, Bulevardul Republicii si zona Han - Calea Moldovei.

Celor sase elevi depistati in afara unitatilor de invatamant, pe timpul orelor de curs, li s-au intocmit procese verbale de depistare, conform reglementarilor legale, care au fost transmise directiunii unitatilor de invatamant de la care provin elevii.

Informatii de background

Procesul verbal de depistare cuprinde date privind identitatea elevului, ora la care acesta a fost depistat, unitatea de alimentatie publica in care se afla elevul si unitatea de invatamant la care invata acesta.

Conform legii nr. 277 din 2010, privind alocatia pentru sustinerea familiei, art. 29, alin. 3, plata alocatiei se suspenda in luna urmatoare celei in care se constata un numar mai mare de 20 de absente nemotivate inregistrate de catre un elev intr-un semestru.


 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii1988 vizualizări16 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0