Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 06 Martie 2021 - 7260 vizitatori azi
Confiscari de sezon!

Marti, 14 decembrie 2010 in jurul orei 15.00, jandarmii au depistat, in parcarea magazinului Kaufland, o persoana ce oferea spre vanzare brazi pentru care nu detinea documente legale de provenienta. Lui Alin I. de 25 de ani din Budacu de Sus, i s-a intocmit proces verbal de depistare iar la fata locului au fost chemati, conform procedurilor legale in vigoare, reprezentantii Ocolului Silvic Bistrita pentru a lua masurile legale in vederea sanctionarii celui in cauza.

Cei 8 brazi detinuti ilegal erau oferiti spre vanzare de catre tanarul de 25 de ani, cu 30 de lei bucata, erau de peste 2 metri lungime si proveneau de pe Valea Budacului.

 Actiunea prin care acesta a fost depistat a fost organizata de catre compartimentele Prevenirea si Combaterea Criminalitatii si Cercetare Documentare din cadrul Jandarmeriei bistritene.

Actiunile punctuale de depistare a celor care incalca legea vor continua pe toata perioada sarbatorilor de iarna, pentru a preveni atat taierile cat si comercializarea brazilor pentru Craciun.

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2604 vizualizări15 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0