Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 1032 vizitatori azi
Campania "Jandarmeria pe intelesul tuturor!" continua in unitatile de invatamant din judet.

Campania de informare si prevenire demarata in aceasta toamna la nivelul Jandarmeriei Romane si implicit la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, continua cu Saptamana Prevenirii in unitatile de invatamant, actiuni de prevenire reunite sub genericul: "Stop discriminarii si violentei in scoli! Indiferenta doare!".

Pe parcursul acestei saptamani, jandarmii din cadrul subunitatilor din judet au fost prezenti in mijlocul elevilor.

Au fost puse in discutie aspecte privind relatiile dintre elevi, profesori si parinti pentru eliminarea, pe cat posibil a manifestarilor violente si a discriminarii.

In municipiul Bistrita si in localitatile Nasaud, Beclean, Piatra Fintinele, Singeorz-Bai, Sant si Rodna, jandarmii s-au intalnit cu peste 450 de elevi carora le-au adus in prim plan aspecte legate de prevenirea violentei cu tot ce implica aceasta. Elevii din clasele de gimnaziu si liceu au fost deosebit de interesati de aspectele discutate, de cele mai multe ori fiind initiat un dialog intre acestia si jandarmi.

Activitatile vor continua si pe viitor, conform calendarului de activitati stabilit in cadrul campaniei.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

 

0 comentarii1792 vizualizări07 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0