Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 30370 vizitatori azi
Bistrita - La minus 7 grade, in pijama pe strada!

Joi, 16 decembrie 2010, in jurul orei 19.00, o patrula de jandarmi a zarit intr-o intersectie, o persoana imbracata in pijama. Avand in vedere temperaturile scazute inregistrate in aceasta perioada oamenii legii au urcat persoana in masina de interventie a Jandarmeriei si au incercat sa afle in ce conditii a ajuns pe strada imbracata atat de sumar.

            Jandarmii au trecut pe la fiecare unitate spitaliceasca din municipiu, pana ce au aflat ca acesta plecase fara acceptul medicului internist din cadrul Spitalului Judetean.

            Marinel S. are 48 de ani si este din Dorolea. Acesta  a fost predat pe baza de proces-verbal, medicului la care fusese internat.

 

            Pe tot parcursul sezonului rece, jandarmii vor urmari astfel de aspecte ale vietii cotidiene, multe persoane fara adapost care isi petrec majoritatea timpului in aer liber, fiind expuse in mod deosebit  in acest interval, afectiunilor datorate temperaturilor scazute cum ar fi: infectii ale aparatului respirator, degeraturi sau hipotermii.

0 comentarii2380 vizualizări17 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0