Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 25 Iulie 2021 - 14587
Accident rutier in localitatea Saratel.

Duminica, 17 noiembrie a.c., la ora 19.08, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, prin numarul unic de urgenta 112, despre producerea unui accident rutier pe raza localitatii Saratel, pe DN 15A. Un autoturism care se deplasa pe directia Bistrita - Reghin a parasit partea carosabila, dupa care s-a izbit violent de un copac. A fost alocat cazului modului SMURD, compus dintr-o autospeciala de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor.

Pana la sosirea salvatorilor la locul solicitarii, pasagerul din dreapta fata, o femeie in varsta de 22 de ani a fost scoasa din autoturism de catre ceilalti participanti la trafic. Constienta in momentul preluarii, aceasta a fost transportata de catre echipajul de prim ajutor SMURD la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta "Bistrita".

In urma impactului, autoturismul s-a rupt in doua, conducatorul auto ramanand incarcerat. Barbatul, in varsta de 25 de ani a fost extras de catre pompierii militari in aproximativ 15 minute, care ulterior l-au predat echipajului de terapie intensiva mobila SMURD in vederea stabilizarii si transportarii la cea mai apropiata unitate spitaliceasca.

 

Interventii S.M.U.R.D.

             In intervalul 15.11.2013, ora 07.30 - 18.11.2013, ora 07.30, echipajele S.M.U.R.D. din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au fost alocate unui numar de 55 interventii, dupa cum urmeaza:

  • Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD: 5 cazuri;
  • Echipajul de prim ajutor SMURD Bistrita: 18 cazuri;
  • Echipajul de prim ajutor SMURD Prundu Birgaului: 8 cazuri;
  • Echipajul de prim ajutor SMURD Nasaud: 4 cazuri;
  • Echipajul de prim ajutor SMURD Beclean: 9 cazuri;
  • Echipajul de prim ajutor SMURD Singeorz - Bai: 11 cazuri;

  

 

 

Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita". 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

 

0 comentarii2366 vizualizări18 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0