Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 27 Mai 2020 - 4892 vizitatori azi
Jandarmii in mijlocul bistritenilor de Ziua Nationala!

Peste 100 de jandarmi participa la manifestarile din acest an organizate cu ocazia  zilei nationale in judetul Bistrita-Nasaud. Efectivele de jandarmi de la nivelul municipiului Bistrita dar si din judet se vor afla in mijlocul cetatenilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

In municipiul Bistrita, jandarmii vor face parte din blocul de defilare alaturi de reprezentantii celorlalte arme din cadrul Ministerului Afacerilor si Interne si din cadrul Ministerului Apararii Nationale.

La parada militara vor fi prezentate 8 mijloace auto folosite de jandarmi in diverse misiuni in functie de zona de competenta. 

Jandarmii vor asigura si masurile de ordine publica la manifestarile cu public numeros organizate de 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei atat in municipiul Bistrita cat si in judet, in localitatile Nasaud, Beclean, Rodna si Prundu-Bargaului.          

               

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1771 vizualizări28 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0