Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 25 Ianuarie 2021 - 13522 vizitatori azi
"In Serviciul Patriei" de 15...25 de ani!

Astazi, 2 septembrie 2010, la ora 9.00, la sediul Jandarmeriei bistritene, a fost organizata revista de front a unitatii. Cu toate ca o astfel de activitate se desfasoara la fiecare inceput de luna, cea de astazi a fost una speciala, deoarece cu aceasta ocazie au fost prezentati cadrelor inspectoratului, tinerii aboslventi ai institutiilor militare de invatamant nou incadrati in munca, odata cu finalizarea studiilor de specialitate. (un ofiter si 7 subofiteri) Tot in cadrul adunarii cadrelor, a avut loc si acordarea Brevetelor – Semnul Onorific in Serviciul Patriei, la implinirea a 15 ani de activitate in slujba cetateanului. Au fost acordate cu aceasta ocazie, un numar de 18 brevete pentru ofiterii si subofiterii din cadrul inspectoratului care au implinit 15 ani de activitate in domeniul militar. Un astfel de brevet a fost acordat si unui subofiter care a implinit un sfert de secol de activitate continua in cadrul acestei institutii.

Actiunea de astazi se inscrie in cadrul programului organizat cu ocazia zilei de  1 septembrie 2010 cand s-au implinit 117 ani de la infiintarea Jandarmeriei Rurale in Romania.

Tot cu ocazia Zilei Jandarmeriei Rurale, la Bistrita va fi organizata si Cupa Presei la Tireditia de toamna, care va reuni pe reprezentantii mass-mediei locale sau centrale, in fata tintelor din poligonul de tragere, aceasta fiind o activitate deosebit de apreciata de catre participanti. Actiunea va avea loc joi, 9 septembrie 2010, de la ora 10.00.

     Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

1 comentariu8281 vizualizări02 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0