Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 11268 vizitatori azi
Accident rutier in localitatea Tureac.

Marti, 3 decembrie a.c., la ora 23.28, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, prin numarul de urgenta unic 112, despre faptul ca, in localitatea Tureac, pe DN 17, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule, un tir si doua autoturisme.

In urma coliziunii, unul dintre autoturisme a fost cuprins de flacari in zona compartimentului motor. In cel mai scurt timp, la locul solicitarii s-au deplasat modulul SMURD, compus dintr-o autospeciala de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor din cadrul Garzii de Interventie Prundu Birgaului, impreuna cu un echipaj medical apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita - Nasaud.

Dintre cele opt persoane implicate in accident, doua au refuzat transportul la spital, iar celelalte sase au primit ingrijiri medicale la locul evenimentului, dupa care au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita. Toate victimele au fost constiente pe durata interventiei, cinci suferind leziuni usoare, iar cea de-a sasea prezenta traumatism lombar.

Pompierii militari au localizat si lichidat incendiul care se manifesta la compartimentul motor al unuia dintre autoturisme, au indepartat bornele de la acumulator si au sablat carosabilul in vederea reluarii circulatiei in conditii normale.

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1589 vizualizări04 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0