Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Aprilie 2020 - 14550 vizitatori azi
Exercitiu practic de interventie la Penitenciarul Bistrita.

In baza planului de cooperare pentru indeplinirea in comun a misiunilor, Penitenciarul Bistrita, in colaborare cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod" Bistrita-Nasaud, Inspectoratul de Politie al Judetului Bistrita - Nasaud si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita", au desfasurat in cursul zilei de astazi, 05.12.2013, un exercitiu practic de interventie, constand in restabilirea ordinii publice in proximitatea locului de detinere si stingerea unui incediu produs in interiorul penitenciarului.

Pentru gestionarea corespunzatoare a situatiei, institutiile implicate au intervenit cu personal, mijloace si materiale de interventie aflate in dotare.

            Scopul exercitiului a fost de verificare si antrenare a capacitatii de mobilizare, coordonare si interventie, in situatii ce necesita actiuni prompte de restabilire a ordinii si de  inlaturare a urmarilor evenimentelor produse.

 

                                                   

Inspector principal de penitenciare Laura OPRIS

Purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA

Telefon: 0263/238.175

              0741/265.809

e-mail: laura.opris@anp.gov.ro

 

 

1 comentariu2618 vizualizări05 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0