Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 30338 vizitatori azi
Incendii la cosuri de fum in Prundu Birgaului si Taure.

Sambata 14.12.2013, ora 01.48, pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Prundu Birgaului au fost solicitati sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu la un cos de fum al unei case de locuit din localitatea Prundu Birgaului. Interventia prompta a localnicilor, cumulata cu cea a pompierilor, a condus la limitarea pagubelor materiale, impiedicand extinderea incendiului la acoperisul casei.


 

Incendiu la bucataria unui restaurant din municipiul Bistrita.

Tot sambata 14.12.2013, ora 19.19, pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au fost solicitati sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu la bucataria unui restaurant din municipiul Bistrita. Interventia prompta a pompierilor, cu doua autospeciale cu apa si spuma, a condus la limitarea pagubelor materiale, impiedicand extinderea incendiului.


Incendiu la un cos de fum in localitatea Taure

Duminica 15.12.2013, ora 03.52, pompierii militari din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud au fost solicitati sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu la un cos de fum al unei case de locuit din localitatea Taure. Incendiul a afectat acoperisul casei si a fost lichidat in jurul orei 05.00.

 

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita" .

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

 

1 comentariu2359 vizualizări16 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0