Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 12202 vizitatori azi
Penitenciarul Bistrita a demarat o campanie umanitara.

Asumandu-si rolul de institutie aflata in serviciul comunitatii, Penitenciarul Bistrita a demarat o campanie umanitara in vederea ajutorarii persoanelor aflate in dificultate. In acest sens, de saptamana trecuta, s-au organizat actiuni de colectare de produse si fonduri, destinate persoanelor gazduite in centrul de batrani din cadrul Manastirii de la Dobric, cat si copiilor de la Preventoriul TBC de Copii din localitatea Ilisua.

 Astfel, lucratorii Penitenciarului Bistrita au donat sume de bani, iar persoanele private de libertate si-au exprimat dorinta de a dona o parte din ratia de alimente (painea, precum si alimentele aferente micului dejun si cinei din data de 15 decembrie 2013).

            Alimentele si sumele de bani colectate au fost transportate catre locatiile mentionate in cursul zilei de astazi, de angajati ai penitenciarului.

Campania umanitara a fost initiata pentru a accentua faptul ca, necesitatea de a darui celor in nevoie, exprimarea recunostintei si generozitatea fata de semenii aflati in situatii dificile de viata, sunt aspecte care trebuie sa caracterizeze orice persoana, indiferent de conditia si statutul social.

 

 

Inspector principal de penitenciare Laura OPRIS  

Purtator de cuvant  PENITENCIARUL BISTRITA

 Telefon: 0263/238.175  0741/265.809         

e-mail: laura.opris@anp.gov.ro

 

 

 

0 comentarii2737 vizualizări16 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0